All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

 Docenten/Team 

Gerard Hardeman

  • Biologisch bakker en docent @Gerard & Suus
  • Oprichter en mede-eigenaar van de Dutch Organic Baking School
  • Oprichter en mede-eigenaar The Baker & The Doctor

Gerard’s recepten zijn teruggebracht tot de basis. Zijn motto: meer met minder. Hij bewerkt het deeg bij voorkeur met zijn handen. ‘Machines begrijpen het deeg gewoon niet.’
Op de eerste Nederlandse Zuurdesemproeverij in 2018 won Gerard’s ‘Gul Gevulde Roggebrood’ de 1e prijs in de categorie experimenteel brood.

Bettina bakt!

Biologisch banketbakker @Bettina Bakt

Bettina’s banket is geïnspireerd op de Duitse ‘Konditorei’. In haar eigen banketbakkerij in Amsterdam bakt ze haar [h]eerlijke taarten en koekjes. Zij weet als geen ander hoe je de smaak van ingrediënten als chocola, noten en fruit helemaal tot ontwikkeling laat komen. 

Karl De Smedt

Communicatie & training manager bij NV Puratos, Curator bij Puratos Sourdough Library.

Karl De Smedt was lang werkzaam als bakker. Tegenwoordig leidt hij de enige zuurdesem bibliotheek ter wereld en doceert hij over het gebruik van desem.

Ralph Nieboer

Viennoiserie specialist/BreadWorks Workshops

De droge en boterrijke degen en technieken voor luxe Vennoiserie doceert Ralph Nieboer. Ralph maakte met succes van zijn passie zijn beroep en is een veelgevraagd docent.

Corianne Vos

COO

Corianne komt al heel lang bij Gerard & Suus over de vloer en werkte al als tiener mee in de bakkerij. Ze werkte ruim vijf jaar in de zorg, en besloot dat dit het moment was om te gaan ondernemen. Ze organiseert het programma en verzorgt de sales.

Voor informatie en boekingen

Corianne Vos
COO

Mobiel: +31 (0)6 – 2205 2937

Email: info@dutchorganicbakingschool.com

Facebook-icon

Contact


    English