All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

 Workshops en Cursussen – najaar 2019 

in de bakkerij van Gerard & Suus
(Torenstraat 2, 4261 BH Wijk & Aalburg)
Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Cursussen op zaterdag beginnen om 14:00u, op zondag om 10:00u.

Zuurdesem – 2 dagen – introductiecursus – 7 en 8 september

Zuurdesembrood wint de laatste jaren gestaag terrein. Voor iedereen die van een zelfgebakken brood houdt of op zoek is naar inspiratie. En natuurlijk is er ruimte voor jouw vragen en/of ideeën. Dus laat het ons weten! Je docent is Gerard Hardeman, die op de eerste Nederlandse Zuurdesemproeverij in 2018 met zijn ‘Gul Gevulde Roggebrood’ de 1e prijs in de categorie experimenteel brood won.
Onderdeel van de cursus is een bezoek aan de EKO-gecertificeerde windmolen De Twee Gebroeders (op loopafstand van de bakkerij).

Boek hier je cursus, of hier mét B&B.

Gistbrood met kookstuk – 2 dagen – introductiecursus – 26 en 27 oktober

Biologisch deeg, zónder broodverbeteraars vraagt een eigen manier van werken. Ontdek wat het betekent om biologisch te bakken en hoe je je thuisgebakken brood nog lekkerder maakt (want smakelijker, mooier van kleur en langer vers) door te werken met een kookstuk.
Onderdeel van de cursus is een bezoek aan de EKO-gecertificeerde windmolen De Twee Gebroeders (op loopafstand van de bakkerij).

Boek hier je cursus, en hier mét B&B.

Speculaas en Stroopwafels – workshop – 5 oktober

Maak zelf de lievelingen in de Nederlandse koekjestrommel. Maak je eigen biologische degen, kook de stroop en leer hoe je met een traditionele plank je eigen speculaaspop maakt.

Boek hier je cursus.

Eindejaarsnoeperij – workshop – 9 november

In de winter verplaatst het leven zich wat meer naar binnen. Tijd om wat te experimenteren en je vaardigheden als thuisbakker wat uit te breiden. In deze cursus aandacht voor het lekkers dat in december op tafel komt.
Boek hier je cursus.

Voor informatie en boekingen

Corianne Vos
COO

Mobiel: +31 (0)6 – 2205 2937

Email: info@dutchorganicbakingschool.com

Facebook-icon

Contact


English